وزیر جهاد کشاورزی از توافق مشترک دولت و مجلس برای افزایش ۲۰۰ میلیون لیتری سهمیه سوخت ادوات کشاورزی در دو ماه پایانی سال زراعی خبر داد و گفت: همچنین مقرر شد سهمیه ۲.۷ میلیارد لیتری سوخت برای سال زراعی جدید تصویب شود.

سهمیه سوخت ادوات کشاورزی ۲۰۰ میلیون لیتر افزایش یافت/تثبیت سهمیه ۲.۷ میلیارد لیتری برای سال زراعی جدید

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست بررسی وضعیت تخصیص سوخت به ادوات کشاورزی که با حضور علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، مسئولان وزارت نفت و دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد، گفت: با توجه به مشکلاتی که در زمینه تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در سطح کشور وجود داشت، امروز نشست بسیار خوبی با ریاست نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

وی افزود: در این نشست، با هماهنگی بین دستگاهی میان مجموعه‌های ذی‌ربط و همچنین تعامل میان قوا، تصمیمات مؤثری برای رفع مشکلات سوخت بخش کشاورزی اتخاذ شد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بر اساس تصمیمات این جلسه، ۲۰۰ میلیون لیتر به سهمیه سوخت ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی در دو ماه باقی‌مانده از سال زراعی جاری اضافه شد.

نوری قزلجه تصریح کرد: همچنین مقرر شد سهمیه ۲.۷ میلیارد لیتری سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی برای سال زراعی جدید تثبیت شود تا کشاورزان و بهره‌برداران با اطمینان بیشتری فعالیت‌های تولیدی خود را دنبال کنند.

وی در پایان تأکید کرد: این تصمیم با هدف جلوگیری از اختلال در عملیات کشاورزی و تأمین به‌موقع سوخت مورد نیاز ماشین‌آلات کشاورزی اتخاذ شده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار